Intresselista

Söker du boende i Svenljunga/Tranemo-trakten? Är du kanske ung och letar eget första boende och vill bo nära skog och natur? Är du intresserad av miljö och lockas av tanken på ekologiskt boende, med egna odlingsmöjligheter?

Anmäl dig till vår intresselista för våra bogemenskaper i Svenljunga/Tranemo/Strömsfors!

Byar&Kvarter har sitt hjärta inom miljö och ekologiskt boende, och vi anser att detta är något som ska vara tillgängligt för fler. Hos oss får du möjlighet att vara en del av en bogemenskap där du väljer om du vill bo i egen lägenhet med enskilda faciliteter, eller i ett rumskollektiv där du bor i eget rum med delade badrum och kök. Det finns också gott om gemensamma sociala ytor och, naturligtvis, en trädgård. 

Ekologisk livsstil

Vi vill att alla våra hus ska kunna drivas med ekologiska metoder och byggnadsvårdsprinciper, så att våra hyresgäster kan leva en hållbar livstil. En stor del av förvaltningen av fastigheten sköter ni som hyresgäster tillsammans, där vi ger er redskap för att göra ekologiska val. Detta gäller underhåll och städ, men det ger också stor frihet för samskapande. Lockas du av odlingsmöjligheter, plantering av frukt- och bärträd, kanske vill du ha egna höns? 

Varför Svenljunga/Tranemo/Strömsfors?

Just nu gör vi en satsning i Strömsfors/Uddebobygden och söker nya hyresgäster. Detta område är idag en av de mest inspirerande exemplen i Sverige på en levande landsbygd. Här finns sju aktiva kulturscener och mötesplatser, ett andelsjordbruk, gemensamhetsodlingar, en inköpsförening, ett surdegsbageri, bybastu, kollektivverkstad och makerspace, flera återkommande festivaler, en småhusby och kantarellskogen runt hörnet. Ett område som är gjort för dig som inte bara vill bo på landet, utan som vill leva i en äkta landsbygdsmiljö! 

Anmäl ditt intresse

Låter detta som någonting för dig? Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information. Observera att detta är en intresseanmälan och du förbinder dig inte till någonting. Eller maila oss på elinor.askmar@byarkvarter.se.

 

[Formulär]

  • Härmed ger jag min tillåtelse att bli kontaktad av Byar&Kvarter för mer information om bolösningar.