Om investerande medlemskap!

Att bli investerande medlem innebär att du och din organisation hjälper Byar&Kvarter att få ihop ett större eget kapital. Det är bra när man skall bygga fler bostäder i Sverige. Desto mer eget kapital vi har, desto mindre behöver vi förlita oss på lån från banken.

Din organisation behöver såklart bestämma om ni vill bli investerande medlemmar. Vi kommer gärna och berättar om vad vi gör och vad vi vill göra. Det kan vara ett bra första steg. Då går det bra att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi er. Du kan också skicka ett mail till mattias.poulsen@byarkvarter.se eller elinor.askmar@byarkvarter.se

När ni väl har bestämt er upprättar vi ett medlemskap och er organisation får kallelser till stämmor och kommer att hållas uppdaterade om det som händer inom Byar&Kvarter.

Det här är ett bra sätt att investera pengar för bättre miljö och social hållbarhet i Sverige. Vi kommer att arbeta med partnerskap med andra organisationer som liknande mål för att bygga förändring på riktigt.

Vi förbehåller oss rätten att neka vissa organisationer medlemskap. Organisationer med odemokratiska mål eller som arbetar utan hänsyn till ekologisk hållbarhet kommer att nekas